دانشگاه های کانادا

دانشگاه های کانادا

دانشگاه های کانادا

Blog Article

بیشتر بخوانید » هزینه زندگی در کانادا حدود ۶۰٪ از هزینه زندگی کردن در کانادا را برای اجاره در نظر بگیرید. با در نظر گرفتن اجاره و هزینه خورد و خوراک در کانادا و سایر هزینه های جانبی مثل حمل و نقل، به طور میانگین برای شهرهای کوچک تر باید هزینه زندگی دانشجویی در کانادا را در حدود ماهیانه ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار و در شهرهای بزرگ تر ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار در نظر گرفت.

پذیرش برایتان صادر خواهد شد. در این مرحله شما باید نامه پذیرش را در کنار سایر مدارک لازم به سفارت کانادا ارائه کنید و منتظر جواب ویزا بمانید. از مدارک مهم و تاثیرگذار این مرحله می ‌توان به گواهی تمکن مالی، گواهی مسکن و انگیزه بازگشت اشاره کرد. شما باید به دولت کانادا اثبات کنید که توانایی پرداخت هزینه‌ های لازم برای زندگی و تحصیل در کانادا را دارید و همچنین بعد از تحصیل به ایران باز خواهید گشت.

در صورت برخورداری از سرمایه کافی برای راه ‌اندازی یک کسب‌ و کار جدید یا خرید یک کسب ‌و کار در کانادا، می‌ توانید از این طریق به اقامت دائم کانادا برسید.

در کانادا امکان کار کردن همزمان با تحصیل وجود دارد و در هفته ۲۰ ساعت مجاز به کار دانشجویی هستید.

در مقابل، بورسیه تحصیلی نیمه تنها هزینه چند ترم تحصیلی دانشجو را پوشش داده و ممکن است شامل هزینه های خوابگاه و تجهیزات معمول دانشگاهی نشود.

اگر بخواهیم خیلی ساده شرایط تحصیل در مراکز آموزشی کانادا را بیان کنیم در درجه اول باید معدل و نمره زبان مورد نیاز هر کالج یا دانشگاه را داشته باشید و در درجه بعدی در صورت اقدام برای مقاطع تحصیلات تکمیلی مانند کارشناسی ارشد و دکترای مبتنی بر پژوهش یا همان تز بیس، باید سابقه کار پژوهشی و تحقیقاتی داشته باشید.

این مدارس امکانات و منابع آموزشی بسیاری را فراهم می‌کنند که به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا بهترین تحصیلات را دریافت کنند.

در صورتی که به دلیل وجود رقابت و پیچیدگی زیاد بر سر دریافت بورسیه پزشکی، موفق به دریافت آن برای تجربه تحصیل رایگان در کانادا نشوید، می توانید به صورت جداگانه برای نامه پذیرش دانشگاهی و ویزای تحصیلی اقدام کرده و با حضور در کشور کانادا، از وام دانشجویی برای کمک هزینه استفاده کنید.

دانشگاه و کالج: دانشگاه‌ها و کالج‌های کانادا برای دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و برنامه‌های تخصصی و حرفه‌ای شناخته شده‌اند.

نکته مهم: متقاضیان تحصیل ارشد و دکتری باید با یکی از اساتید دانشگاه مقصد به توافق برسند و بعد شروع به جمع‌ آوری و ترجمه مدرک کنند.

پس از اینکه یک دانشگاه را برای تحصیل انتخاب کردید، نوبت به درخواست پذیرش از آن دانشگاه می ‌رسد و برای درخواست پذیرش لازم است مدارک مورد نیاز را جمع‌ آوری کنید. این مدارک دانشگاه های کانادا عبارت اند از: سوابق تحصیلی، ریز نمرات، توصیه ‌نامه، انگیزه‌ نامه، رزومه کار مرتبط با رشته (در صورت وجود)، مدرک زبان، مدارک شناسایی و طرح تحقیقاتی یا پروپوزال برای متقاضیان تحصیل مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در کانادا.

مدارک زبان: اکثر دانشگاه‌ها از دانشجویان بین‌المللی برای زبان انگلیسی مدارکی مانند آیلتس یا تافل می‌طلبند تا تسلط آن‌ها بر زبان را بسنجند.

تحصیلات عملی: برنامه تحصیلی دندانپزشکی شامل دوره‌های آموزشی در زمینه‌های تئوریکال و عملی می‌شود.

اولین قدم برای تحصیل در کانادا تهیه لیستی از دانشگاه های این کشور است که دوره تحصیلی مورد نظر شما را ارائه می دهند.

Report this page